Siirry sisältöön

Sähkötyöt ja -urakointi

TJM Power Oy

Sähköurakointia uudisasuntoihin

Teemme yhteistyötä rakennusliikkeiden kanssa tekemällä sähköurakointia uudisasuntoihin. Kohteiden sähköurakat kattavat kaiken mahdollisen sähköön liittyvän uuden asuinrakennuksen rakentamisessa.

Teemme itse kaikkien järjestelmien kaapeloinnit, kytkennät sekä käyttöönotot aina pöytäkirjoihin ja luovutusdokumentteihin asti.

TJM Power Oy

Sähköasennuksia yksityishenkilöille ja yrityksille

Teemme kaikenlaisia sähköasennuksia Uudellamaalla. Taloyhtiöt voivat tilata esimerkiksi valaistukseen liittyviä korjauksia ja lisäyksiä tai autojen lämmitys- ja latausjärjestelmien lisäyksiä sekä korjauksia.

Yksityishenkilöille saatavilla kaikenlaiset sähköasennukset, joita remontoidessa tulee väistämättä vastaan. Yksityisasiakkaana voit saada töistämme kotitalousvähennystä. Lue lisää aiheesta Verohallinnon sivuilta.

Yrityksille tarjoamme erilaisia sähköasennuksia tarpeen mukaan. Myös pienemmille remontti- ja urakointiliikkeille tarjoamme kaikki sähköön liittyvät asennukset.

TJM Power Oy

Sähkövikojen selvitykset ja korjaukset

Teemme nopealla aikataululla sähkövikojen selvitykset ja korjaukset. Oli sitten sähkövika valaistuksessa, ilmastoinnissa tai vaikkapa lämmityksessä. Asentajamme selvittävät vialliset laitteet ja antavat tarvittaessa kustannusarvion ennen uusien vaihtamista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.