Tietoliikenne asennukset kiinteistön sisällä ovat esim. valokuitujen päättämistä taloyhtiön asukkaille kotijakamoihin, tietoliikenne-rasian kaapelointi ja asennus pk yritykselle tai wlan verkon toimitus kokonaisuutena asiakkaalle.  

Omakotitaloissa olemme useasti olleet kumppanina toteuttamassa esim. valokuituverkkojen kiinteistöjen sisäisiä asennuksia. Näihin usein kuuluu valokuitukaapelin sisään tuonti ulkoa, valokuidun päättäminen päätekoteloon, valokuitumuuntimen / modeemin asennus, kuparisen tietoliikenne kaapelin veto asiakkaan haluamaan paikkaan. Vaihdamme tarvittaessa myös vanhat puhelinkaapelit uusiksi CAT6 kaapeleiksi.

Kerrostaloissa ja rivitaloissa teemme tarvittaessa koko kiinteistön tietoliikenne kaapeloinnit uusiksi. Suunnittelemme ja toimitamme kokonaisuuden avaimet käteen. Sovimme asukkaiden kanssa aikataulut ja tilaamme paikanpäälle kaivinkoneet.

Yrityksissä ja liikekiinteistöissä työt ovat usein samankaltaisia mutta mahdollisesti huomattavasti isommassa määrin toteutukseen kuluu kaapelia ja liittimiä. Toimitammekin usein yhteistyökumppaneillemme myös järjestelmä osia esim. valokuitujen päättäminen ja tietoliikenne kaapeleiden mittaaminen. Saatamme myös olla tekemässä vain kaapeleiden päättämis ja mittaamistyötä eli ns. erikoisasennukset jotka vaativat tietynlaiset mittalaitteet.

Kauttamme saat myös kattavat yhdestä pisteestä hallittavat nopeat wlan verkot kaapeloituina ja laitteilla tai laitteet valmiisiin kaapelointeihin.