Antenni tarvitaan monen tyyppisten rakennusten katolle jotta tv:lle saadaan kanavia näkymään. Antenniasennukset usein ovat kokemusta ja taitoa vaativia töitä joita moni ei lähde tekemään. Antenni-ala on muuttunut lähivuosina enemmän kuin koskaan, siksi olemmekin SANTin (satelliitti ja antenniliitto SANT ry) jäseniä. Näin varmistamme että olemme vaikuttamassa muutoksiin ja vastaanottamassa etukäteen tietoa mahdollisista muutoksista.

Me olemme toteuttaneet useaan kohteeseen erinäkösiä ja kokosia antenniasennuksia ja verkkoja. Antenniasennukset eivät pelkästään ole antennimaston ja antenneiden asennusta vaan myös jakeluverkon komponenttien ja kaapeleiden asennusta.

Usein isommat tai vähän pienemmätkin antenniverkot vaativat tietyn tyyppiset komponentit jotta ne voivat toimia häiriöttä ja ovat laajennettavissa myös tulevaisuuden tarpeisiin. 

Antenniasennuksissa periaatteessa sama antenni mikä palvelee omakotitaloa voi toisessa kohteessa palvella vaikkapa kolmea isoa kerrostaloa. Kyse antennisignaalin välittymisestä antennilta tv vastaanottimille häiriöttömästi onkin verkon oikeista komponenteista ja mitoituksista. 

Meiltä saat oikean tyyppiset antennit ja antenniverkot kaikenkokoisiin kohteisiin.